Les arts comunitàries des de l’educació social. L’experiència Basket Beat | JOSEP M. ARAGAY

  • Col·lecció: Art Social
  • ISBN: 978-84-697-2529-0
  • Darrera edició: abril 2017
  • Format: 148 × 210
  • Pàgines: 317
Les arts comunitàries des de l'educació social. L'experiència Basket Beat

Josep M. Aragay Borràs

Amb pròlegs de Antonio Alcántara, Eva García i Ester Bonal

#Música comunitària   #Arts comunitàries   #Educació

Què és l’educació? Com s’està utilitzant l’art per generar processos col·lectius i col·laboratius d’ensenyament-aprenentatge? Per què les pràctiques culturals s’imbriquen amb les educatives? Quin paper té l’educació social? Com es desperta l’emancipació dels qui excloem i oprimim? Com podem construir projectes sostenibles i autofinançats? Com podem promoure vincles amorosos, horitzontals i saludables entre el centre i la perifèria?

En aquest llibre, amb una narració eminentment didàctica entre la pràctica, la recerca i la teorització, i des del compromís amb les persones, el reconeixement de les seves capacitats i la crítica social, trobaràs resposta a aquestes i moltes altres preguntes mitjançant el relat en primera persona d’aquells que estàn cada dia incomodant les institucions i acompanyant les persones. A la primera part, trobaràs una conceptualització inèdita sobre les arts comunitàries i, a la segona, t’endinsaràs en Basket Beat i en com es pot canviar el món tocant les pilotes. Un material de consulta i un relat emocionant ple de referents teòrics, reflexions, experiències i exemples que et faràn qüestionar qui ets i com vols fer les coses.

L'autor

Josep M. Aragay Borràs és Integrador Social, Educador Social i Musicoterapeuta especialitzat en l’ús social de les arts… llegeix +

Les arts comunitàries des de l’educació social. L’experiència Basket Beat | JOSEP M. ARAGAY