Antonio Alcántara

Antonio Alcántara Alcántara

[Català]

Educador Social i activista cultural. Actualment treballa com a professor associat a la facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona. Alhora que és membre de l’equip pedagogic de l’Ateneu Popular 9Barris i de la Perifèrica –entitat d’economia social i solidària– des d’on desenvolupa molts projectes de formació, assessorament i acompanyament a entitats i administracions.

Des de fa prop de deu anys és col.laborador extern de l’Agència Catalana de la Joventut, concretament del departament de Foment de la Participació. Ha estat responsable de la Formació i la Participació al Col.legi d’educadores i Educadors Socials de Catalunya – CEESC ; i durant prop de nou anys ha estat el responsable de l‘Àrea de Formació i Circ Social de l’Ateneu Popular 9 Barris coordinant la proposta Pedagògica.

————————————

 [Castellano]

Educador Social y activista cultural. Actualmente trabaja como profesor asociado en la facultad de Educación de la Universidad de Barcelona. Es miembro del equipo pedagógico del Ateneu Popular 9Barris y de La Periférica –entidad de economía social y solidaria– desde donde desarrolla proyectos de formación, asesoramiento y acompañamiento a entidades y administraciones.

Desde hace casi diez años es colaborador de la Agencia Catalana de la Juventud, concretamente, del departamento de Fomento de la Participación. Ha sido responsable de la Formación y la Participación en el Colegio de Educadores i Educadoras Sociales de Cataluña (CEESC), y duante cerca de nueve años ha sido responsable del Área de Formación y Circo Social del Ateneu Popular 9Barris, coordinando la propuesta pedagógica.

 

Educació Transformadora
Publicacions relacionades
Antonio Alcántara